Custom Search

Gk & Current affairs Questions from 2017 exams

1 comment:

Recently asked GK & Current affairs questions from PSC and Postal exams

1.In which city the first "Centre of Excellence for Internet of Things" (COEIOT) was started?
Answer: Bangaluru 
[Postman exam 2017]
2.Which Indian state started Saraswati river project?
Answer: Haryana
[Postman exam 2017]
3. Chandigarh rock garden was built by ?
Answer: Nek Chand
[Postman exam 2017]
4. Hiroshima day is celebrated on?
Answer: August 6
[Postman exam 2017]
5.Who discovered Radium?
Answer: Mary curie
[Postman exam 2017]
6.Which day is celebrated as ozone day?
Answer: 16 September
[Kerala PSC 2017 exam]
7. GST(Goods and service tax) is set to be introduced by the Union government on?
Answer: 2017 july 1
 [Kerala PSC 2017 exam]
8. The Pradhan mantri Adarsh gram yojana was initially implemented in?
Answer: Rajasthan
[Kerala PSC 2017 exam]

9. Metal Present in chlorophyll?
Answer: Magnesium
[KPSC exams] 
10. Indian sports research institute is located at  ?
Answer: Patiala 
[KPSC exams] 

Last updated on 8/6/2017

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Online combine study