Custom Search

Sports Current Affairs 2016

7 comments:

sports Gk questions for Bank,PSC and UPSC Exams

Grand Slam winners


1. Australian open 2016 men's title Winner?
Answer: Novak Djokovic


2. Australian open 2016 women's title Winner?
Answer: Angelique Kerber  from Germany


3. French open 2016 women's title Winner?
Answer: Garbine Muguruza  from spain


4. French open 2016 men's title Winner?
Answer: Novak Djokovic

*5. Wimbledon 2016 men's winner?
Answer: Andy murray

*6.Wimbledon 2016 women's winner?
Answer: Serena Williams

*7. US open 2016 men's winner?
Answer: Stan Wawrinka (from switzerland)

*8. US open 2016 women's winner?
Answer: Angelique Kerber  from Germany


9.Who won  the 2016 FIFA Ballon d'Or award ( player of the year )?
Answer: Cristiano Ronaldo

10. Who won 2016 FIFA Women's World Player of the Year ?
Answer: Carli Lloyd (USA)


11. 20- twenty world cup 2016 winner?
Answer: West Indies

12.  who is the winner of laureus award -Sportsman of the Year ?
 Answer:Novak Djokovic

13.  who is the winner of laureus award -Sportswomen of the Year ?
Answer:  Serena Williams


*14. Recently appointed indian cricket team coach?  
Answer: Anil Kumble  
  
*15.Which  country recently left European Union by  referendum called "Brexit"?
Answer: United kingdom

*16. Which country won 2016 copa america ? 
Answer: chile(Defeated Argentina )


*17. venue for 2016 Euro cup?
Answer: France

*18. 2016 champions trophy winner?
Answer: Australia (beat India in finals)

*19. 2016 Sultan Azlan Shah Cup hockey championship winners?
Answer: Australia (beat India in finals)


*20. winner of 2016 Euro cup? 
Answer: Portugal(Defeated France in Finals)

*21. winner of 2016 Men's Hockey Junior World Cup 
Answer:India

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Online combine study