Custom Search

Sports Current Affairs 2016

sports Gk questions for Bank,PSC and UPSC Exams

Grand Slam winners


1. Australian open 2016 men's title Winner?
Answer: Novak Djokovic


2. Australian open 2016 women's title Winner?
Answer: Angelique Kerber  from Germany


3. French open 2016 women's title Winner?
Answer: Garbine Muguruza  from spain


4. French open 2016 men's title Winner?
Answer: Novak Djokovic

*5. Wimbledon 2016 men's winner?
Answer: Andy murray

*6.Wimbledon 2016 women's winner?
Answer: Serena Williams

*7. US open 2016 men's winner?
Answer: Stan Wawrinka (from switzerland)

*8. US open 2016 women's winner?
Answer: Angelique Kerber  from Germany


9.Who won  the 2016 FIFA Ballon d'Or award ( player of the year )?
Answer: Cristiano Ronaldo

10. Who won 2016 FIFA Women's World Player of the Year ?
Answer: Carli Lloyd (USA)


11. 20- twenty world cup 2016 winner?
Answer: West Indies

12.  who is the winner of laureus award -Sportsman of the Year ?
 Answer:Novak Djokovic

13.  who is the winner of laureus award -Sportswomen of the Year ?
Answer:  Serena Williams


*14. Recently appointed indian cricket team coach?  
Answer: Anil Kumble  
  
*15.Which  country recently left European Union by  referendum called "Brexit"?
Answer: United kingdom

*16. Which country won 2016 copa america ? 
Answer: chile(Defeated Argentina )


*17. venue for 2016 Euro cup?
Answer: France

*18. 2016 champions trophy winner?
Answer: Australia (beat India in finals)

*19. 2016 Sultan Azlan Shah Cup hockey championship winners?
Answer: Australia (beat India in finals)


*20. winner of 2016 Euro cup? 
Answer: Portugal(Defeated France in Finals)

*21. winner of 2016 Men's Hockey Junior World Cup 
Answer:India

7 comments:

feel free to comment

Instead of "thanks" post a useful question that you know well, all of us will consider it as your thanks

Please read our Comment Policy about backlinks
or it will be deleted

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Online combine study