Custom Search

general knowledge and current affairs questions and answers [updated]

Some of the current affairs and gk Questions shared by Online GK users


1.Newly elected  international Olympic committee  president?
 Answer: Thomas bach

2.Present CAG of India is?
Answer: Sashikanth Sharma

3.who  wrote the book "what young india want" ?
Answer: Chetan Bhagat

4.Present chief election commissioner ?
Answer: v s sampath

5.Next Olympic games will be held at ?
Answer: brazil

6.World Autism Awareness Day ?
Answer: April 2

7.largest fresh water or largest lake in India?
Answer: Wular Lake (kashmir)

*8. 2013  dronacharya award winners 

a. Mahavir Singh -Boxing
b.  Narinder Singh Saini -Hockey
c. K P Thomas -Athletics
d. Raj Singh -Wrestling



* latest updates

8 comments:

  1. Do you know who is "Antonia Edvige Albina Maino" ?

    ReplyDelete
  2. 4.Present chief election commissioner ?
    its Answer: v s sampath

    ReplyDelete
  3. baht is the currency of which country?
    Answer : Thailand

    ReplyDelete
  4. Which is the currency in portugal?

    ReplyDelete
  5. Who invented helcopter ?
    Answer: invented on 1907 by paul cornu

    ReplyDelete

feel free to comment

Instead of "thanks" post a useful question that you know well, all of us will consider it as your thanks

Please read our Comment Policy about backlinks
or it will be deleted

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...