Custom Search

Important Gk years

Years updated


Its a weekly report of Learn a Important "Year" Everyday programme.
Studying Year is very difficult that's why we started An Important Year A Day programme. These questions include Previously asked years, Frequently asked years, Important years for competitive exams.


Years updated in July


16. When did Securities and Exchange Board of India (SEBI) Started ?
Answer: in 1992


17. When did SAF games started?
Answer: in 1984


18. When did Greenpeace formed ?
Answer: in 1971


19. When were the first Ancient Olympics Started ?
Answer: in BC 776


20. When were the first Modern Olympics Started ?
Answer: in 1896


21. When did Rapid Action Force (RAF) Formed ?
Answer: in 1992


22. When did Dr. Ambedkar Foundation established ?
Answer: in 1992


23. When did CBI (Central Bureau of Investigation) formed ?
Answer: in 1963 April 1


24. When was The first battle of Tarain fought ?
Answer: in 1191


25. When did Rabindranath Tagore won the Nobel Prize?
Answer: in 1913


26. When did CV Raman won the Nobel Prize?
Answer: in 1930


27. When did Har Gobind Khorana won the Nobel Prize?
Answer: in 1968


28. When did Mother Teresa won the Nobel Prize?
Answer: in 1979


29. When did Subrahmanyan Chandrasekhar won the Nobel Prize?
Answer: in 1983


30. When did Amartya Sen won the Nobel Prize?
Answer: in 1998


Years updated in September

Years updated in October

No comments:

Post a Comment

feel free to comment

Instead of "thanks" post a useful question that you know well, all of us will consider it as your thanks

Please read our Comment Policy about backlinks
or it will be deleted

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...